Σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις
Η εταιρία“ΤΕΛΩΝΗΣ ΕΠΙΠΛΟ” είναι Κατασκευαστική και Εμπορική εταιρία. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή επίπλων κουζίνας και υπνοδωματίου, την παραγωγή ξύλινων ενεργειακών κουφωμάτων και εσωτερικών θυρών, επίπλων καθιστικού, σαλονιού, τραπεζαρίας και υπνοδωματίου, καθώς και το εμπόριο αυτών. Αποτελεί την φυσική συνέχεια και εξέλιξη τριών γενεών της Οικογένειας Τελώνη, που αφιέρωσαν την ζωή τους στο Ξύλο και τα μυστικά του.

Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3200 τμ. με άρτια τεχνολογική υποδομή, αποθήκες πρώτων υλών, σύγχρονα βαφεία κ.ά. Φιλοσοφία της εταιρείας να σμιλεύει τα βαθειά και πολύτιμα μυστικά της τέχνης του ξύλου με τις σύγχρονες τεχνολογίες, μεθόδους και διαδικασίες παραγωγής, προσδίδοντας στα προϊόντα της εξαιρετικές τελικές αξίες. Τελειοποιεί και εκσυγχρονίζει διαρκώς την παραγωγή της και έχει επιτύχει διεθνή Πιστοποιητικά Ποιότητας.

Η εταιρεία με τη σημερινή μορφή της ιδρύθηκε το 1991 και απασχολεί σήμερα 20 εργαζομένους ενώ συνεργάζεται στον τομέα του design και των μελετών με επιλεγμένους και εξειδικευμένους συνεργάτες.

Από το 1991 με περισσότερα από 100 έργα
Υψηλές προδιαγραφές
Η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και εγκαταστάσεις καθώς και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό. Η ανάλυση, ο προγραμματισμός και η παραγωγή παρακολουθούνται καταλεπτώς από εξειδικευμένα στελέχη, ενώ ο ποιοτικός έλεγχος δεν παύει να υφίσταται σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Η συνεχής τεχνολογική εξέλιξη και προηγμένη αυτοματοποίηση της παραγωγής, επιτρέπει την δημιουργία κουφωμάτων, επίπλων και εξειδικευμένων εφαρμογών με εξαιρετική κατασκευαστική ακρίβεια και υψηλότατες τεχνικές – ποιοτικές προδιαγραφές. Οι επαγγελματίες αρχιτέκτονες, μηχανικοί, διακοσμητές και σχεδιαστές που συνεργάζονται με την “ΤΕΛΩΝΗΣ ΕΠΙΠΛΟ” επωφελούνται από την τεχνική αρτιότητα, γνώση και εμπειρία της εταιρείας, σε συνδυασμό με την απόλυτη προσήλωση στην ποιότητα. Ανταποκρίνεται με αυστηρά επαγγελματικούς όρους σε κάθε απαιτητική συνεργασία, από την πιο απλή μέχρι την πλέον πολύπλοκη και σύνθετη κατασκευή.